• +36 70 8509070
 • info@mosolyfitness.hu
 • www.mosolyfitness.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

 • A szolgáltatások igénybevétele bárki számára hozzáférhető egy előzetes időpontfoglalást követően. A szolgáltatások igénybevételét megelőzően célszerű annak leírását átolvasni az oldalon vagy konzultációt kérni telefonon, e-mailben annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatást kaphasd meg.  
 • Igen. Minden fejlesztési és testedzési szolgáltatás limitált résztvevői létszámmal működik annak érdekében, hogy biztonságos, személyes jellegű szolgáltatást tudjunk biztosítani. 
 • Regisztrációhoz kötött az időpont foglalás, mely a motibro rendszerét használva készíthető el. Az időpontfoglalás/regisztráció lehetősége a weboldal több pontján megtalálható "Időpontfoglalás" gomb használatával indítható.
 • Az oldalon több ponton megtalálható "Időpontfoglalás" gomb megnyomását követően egy új felületre vezet át az oldal. Itt azt kell látnunk, hogy "Bejelentkezés a(z) Mosoly Fitness által tartott eseményekre". A regisztráció gomb segítségével indíthatod azt. Itt pár alap adat megadása szükséges. Név, e-mail cím, telefonszám, jelszó. Mindenképp szükséges elfogadni a felhasználási feltételeket. Majd a "regisztrálok" gombot megnyomva rögzítésre kerülnek az adatok. Visszaigazoló e-mailt kell kapj a megadott címedre. itt egy megerősítés szükséges a regisztrációhoz. Ha ez megtörtént használatba vehető a felület.
 • Belépést követően a menüből válaszd ki a "bejelentkezés órára" vagy az "online órák" menüpontot annak fényében milyen órára szeretnél jelentkezni. Ezt követően láthatóvá válnak a különböző órák napi bontásban. Minden felületen van lehetőséged szűrőfeltételeket beállítani (milyen óratípus érdekel, melyik napon, megadható akár az edző, foglalkozás vezető neve). Az órára akkor tudsz helyet foglalni amennyiben rendelkezel jeggyel vagy bérlettel. Amennyiben nincs jegyed vagy bérleted az óra mellett látható "Jegyvásárlás" gomb segítségével online bankkártyás vásárlással tudod ezt megtenni. Miután a jóváírás megtörtént az óra mellett megjelenik a foglalás lehetősége amennyiben van rá hely. Ha egy óra jelentkezése betelt akkor van lehetőség várólistára állni. 
 • Várólista arra szolgál, ha bárki lemondja az órán való részvételt amelyre bejelentkezett akkor a várólistán szereplők első kézből értesülnek erről. A várólistára való feliratkozás nem jelent automatikus foglalást ha egy hely felszabadul. A helyről a várólistán várakozók értesítést kapnak mely alapján bejelentkezni tud az érintett óratípusra.
 • Az időpontfoglalás lemondható. Minden lefoglalt időpont előtt 24 órával értesítés érkezik a közelgő órádról. Amennyiben bármi közbejön az órát lemondhatod. Amennyiben a lemondás legkésőbb a foglalt időpont előtt 20 órával történik úgy a lemondás nem jár semmilyen következménnyel. Ezen belül megtett lemondás a napi jegyből vagy bérletből történő időpont automatikus levonásával jár.

 • Amennyiben bérleted van azt nyomon tudod követni a rendszerben akár mobiltelefonról is. Ha a bérletedből csak egy alkalom van hátra automatikusan értesítést kapsz erről így tudsz gondoskodni a további jegy vagy bérlet megvásárlásáról.
 • - Amennyiben felnőtt foglalkozásról van szó mindenképpen szükséges egy beltéri edzőcipő. Mindenképp hozz magaddal olyan kényelmes ruházatot melyben tudsz mozogni megfelelően. Legyen nálad törölköző és víz. (Amennyiben vizet elfelejtettél hozni csak szólj és segítünk benne)
  - Amennyiben gyermek foglalkozásról van szó mindenképpen szükséges egy kényelmes ruházat melyben a gyermek tud mozogni. Lehetőség szerint egy kényelmes edzőcipő vagy beltéri cipő álljon rendelkezésre szükség esetén. 
  - Fejlesztőeszközöket, fitness eszközöket kérjük ne hozzon magával senki. Ami a foglalkozásokhoz szükséges rendelkezésre állnak.