• +36 70 8509070
  • info@mosolyfitness.hu
  • www.mosolyfitness.hu

Mosoly Fitness & Fejlesztőkuckó

A stúdió vezetője, Szabóné Ferencz Zsófia, több éves tapasztalatait gyúrta egybe, mint kétgyermekes édesanya (melyből az egyik fogyatékossággal élő) és mint fitness edző/közgazdász.

Termünket Neked ajánljuk, amennyiben vágysz a valódi figyelemre, a bensőséges hangulatra, ha nem szereted a zsúfolt közösségi tereket, és ha magas színvonalú egészségfejlesztő szolgáltatásokat keresel magad és/vagy családtagjaid számára.

Szolgáltatásaink:

- TSMT torna
-Konduktív pedagógia

-Gyógypedagógia (zeneterápia, művészeti terápia, logopédia, kutyás terápia)

-Gyógymasszázs

- Testedzési szolgáltatások egyéni-, és csoportos keretek között

Fontos tudnod, hogy bármely óránkon részt szeretnél venni ahhoz előzetes regisztráció szükséges és online időpont foglalás a csoportos foglalkozások tekintetében, egyéni foglalkozás esetén telefonon vagy emailon tudsz bejelentkezni hozzánk. 

Óráinkra a jobb felső sarokban található "IDŐPONTFOGLALÁS" gomb segítségével tudsz, mely átirányít arra a felületre, ahol be tudsz regisztrálni, meg tudod vásárolni a napijegyet vagy bérletet, majd le tudod foglalni a választott foglalkozásra a helyedet.

Ez a bejelentkezési formula teszi lehetővé azt, hogy igazán családias, bensőséges hangulatot tudjunk kialakítani, a pandémiás helyzethez igazodva kis létszámú embermennyiség tartózkodik egyszerre a teljes stúdió területén.

Termünk a Családbarát Hely védjegy büszke tulajdonosa is, mely igazolja, hogy akadálymentesítettek vagyunk, illetve kisgyermekes szülőknek is komfortos teret tudtunk kialakítani.

Munkatársaink

Munkatársaink szakmailag magasan kvalifikált, valódi hivatástudattal rendelkező pedagógusok, edzők, masszőrök. Munkájuk fókuszában a segítő szándék áll, mely miatt igazán látványos eredményeket érnek el, mind gyermekeknél mind felnőtteknél.

Szabóné Ferencz Zsófia

teremvezető, fitness edző

Horváth Eszter

logopédus

Stephanidi Stephania

szakmai vezető, konduktor

Cseri Gitta

konduktor, fitness instruktor

Forgó Julianna

óvodapedagógus, TSMT terapeuta

Halász Dorottya

gyógypedagógus, jóga oktató

Hainzmann Zsófi

gyógypedagógus

Valu Rebeka

gyógypedagógiai asszisztens, coach, színész
Loading...

Partnereink