• +36 70 8509070
  • info@mosolyfitness.hu
  • www.mosolyfitness.hu

Stretching

A stretching szó alapvetően nyújtást jelent, mely elnevezés többféle technikát is magában foglal. Célja az izmok és ízületek rugalmasságának megtartása és fejlesztése. Rugalmasságunk fejlesztése nem csak fizikailag, de mentálisan is éppen olyan fontos. A stretching segít az izmok rugalmasságának helyreállításában, megőrzésében, fejlesztésében. Mindezek eredményeként csökken a sérülésveszély, az izomláz kialakulásának esélye és csökken a stresszhormon (kortizol) szint a szervezetben.

A stretching gyorsítja a regenerációt, ezáltal a regenerálódott rugalmas izom nagyobb erőkifejtésre, gazdaságosabb működésre, és nagyobb mozgásterjedelemben történő mozgásra is képes, mint a megrövidült merev izom. Ezért javasoljuk mindenkinek, aki rendszeresen sportol (legyen az futás, funkcionális vagy súlyzós edzés), de azoknak is, akik csak jól, egészségesen szeretnék érezni magukat a bőrükben.

  Emiatt született meg ez az óra, ahol testileg és lelkileg egyaránt gyakorolhatod a rugalmasságot, a befogadást és a könnyedséget.

Várunk szeretettel, ha úgy érzed:
- Feltöltődnél egy biztonságos helyen
- Szeretnéd kipróbálni magad, egy új helyzetben
- Elmélyülnél még jobban ÖnMAGadban
- Javítanál a rugalmasságodon