• +36 70 8509070
  • info@mosolyfitness.hu
  • www.mosolyfitness.hu

FittAnyu Torna

Több éves tapasztalat alapján, vezetőedzőnk, aki a foglalkozást tartja, maga is kétgyermekes édesanya, arra az elhatározásra jutott, hogy a hatékony és preventív szemlélet betartásához, szükséges egy kezdő és egy haladó csoportot létrehozni a szülés utáni sportfoglalkozásban.

Kezdő FittAnyu: A baba 6 hetes korától kezdődően lehet járni a baba 24 hetes koráig. A program ekkor elsődlegesen a szülés utáni hasteregenerációról, törzsstabilizációról, csípőnyújtásról, farizomerősítésről szól, illetve a funkcionális mozgásminták helyes begyakorlására helyeződik a hangsúly. A program során még mellőzzük a szökdeléseket, nagy súlyok emelését, ellenben odafigyelünk a helyes légzésre, nőiségünket lelki téren is visszahozzuk, így ez a program több, mint egy sportfoglalkozás, sokkal inkább életmód program.

Haladó FittAnyu: A baba 24. hetes korától felső korhatár nélkül látogatható óra. Ez az igazi ereszd ki a dühödet, belső feszültségedet óra, itt már keménykedünk a javából. :) Az óra eleje egy aerobicos alaplépésekre alapuló bemelegítésből áll, ezt követi a konditermi edzéshez hasonuló erősítő gyakorlatok, mellyel előidézzük, hogy csúcsformában legyünk, itt már (egyéntől függően) nagyobb súlyokkal is dolgozunk, illetve összetett gyakorlatokkal fejlesztjük mozgáskoordinációnkat.