• +36 70 8509070
  • info@mosolyfitness.hu
  • www.mosolyfitness.hu

Mosolygó Tipegő-Topogó Torna

A foglalkozás célja a koradequat képességek fejlesztése, mozgásfejlesztés, esetleges izom tónus eltérés fejlesztése csoportban.

A foglakozásra néhány lépést önállóan megtevő gyermekektől a szaladó kicsikig mindenkit szeretettel várunk. Ha gyermeke már hónapok óta kézen vezetve jár, akkor is bátran eljöhet, mert az óra egyensúlyfejlesztő hatása és a többi gyermek önállósága biztosan motiválni fogja a kicsit a járásra. Ebben a korban a mozgás egyenlő a tanulással, elválaszthatatlan a két dolog! A kisgyermekek fejlődése a mozgással szoros összefüggésben áll. Szoros kapcsolatban áll a mozgás által ingerelt idegrendszeri területek fejlődése a beszéd, a kommunikáció, a figyelem – memória - koncentráció fejlődésével. Így későbbiekben a kiegyensúlyozott tanulási folyamatok alapját teremthetjük meg, megelőzve a tanulási- és részképesség zavarokat.

Erre a foglalkozásra 1-2 éves korcsoportot várjuk, egy mozgalmas 45 perces tornára, mely kiscsoportos formában tartandó meg. A foglalkozást konduktor vezeti, szülőkkel együtt megvalósuló foglalkozás.