• +36 70 8509070
  • info@mosolyfitness.hu
  • www.mosolyfitness.hu

Office Training

Stúdiónk szolgáltatásai nem csak falaink között elérhetőek, hiszen edzőink cégekhez is kimennek, ún. OFFICE TRAINING szolgáltatást nyújtani.

Az irodai torna lényege, hogy 30-60 percben könnyedebb gerinctorna, vagy kérés esetén akár funkcionális jellegű edzés levezetésére kerül sor. A tornához külön helység nem szükséges, csupán tornaszőnyeg, kényelmes öltözet, víz és törölköző. Eszközöket, mint például pilates labda, gumiszalag, mi biztosítjuk szükség esetén.

A testedzésnek túl azon, hogy külsődleges jelei is megmutatkoznak, mely minden emberben pozitív érzeteket kelt, immunrendszert erősíti, mentálisan ellazítja a munkatársat, irodai munkakörökhöz kapcsolódó tartáshibákat korrigál, melyek következtében a munkavállaló kevesebbet kényszerül táppénzre menni, elégedettebb lesz a munkáltatóval szemben, munkáját dinamikusabban, fókuszáltabban képes végezni.

A szolgáltatás díja, a cégben igénybe vevő dolgozók létszámától függ, így kérjük email címünkre írjon egy megkeresést, a dolgozók létszámával, helyszín címével, elérhetőséggel, kapcsolattartóval, és mi 72 órán belül küldjük az árajánlatot. 

info@mosolyfitness.hu