• +36 70 8509070
  • info@mosolyfitness.hu
  • www.mosolyfitness.hu

Office Masszázs

Stúdiónk szolgáltatásai nem csak falaink között elérhetőek, hiszen masszőrünk cégekhez is kimegy, ún. OFFICE MASSZÁZS szolgáltatást nyújtani.

Az irodai masszázs lényege, hogy nem túl hosszú, 15-25 perc időtartamú, speciális székben történik, melyet a szakember visz magával, illetve ruhában történő masszázs, mely miatt nem szükséges külön helység a szolgáltatáshoz. 

Már 20 percnyi masszázs hatékonyan oldja a stresszt és csökkenti a fáradtságot. Mivel aktivizálja az immunrendszert és méregtelenít, hatékonyan segít az egészség megőrzésében, ezek hatására pedig mérhetően javul a munkavállaló hatékonysága, csökken a hiányzás, növekszik a teljesítőképesség és a munkakedv, nagyobb lesz a dolgozói elégedettség és kisebb a  fluktuáció. Mindezek mellett a kreatív gondolkodást is segíti, továbbá serkenti a problémamegoldó készséget.

A szolgáltatás díja, a cégben igénybe vevő dolgozók létszámától függ, így kérjük email címünkre írjon egy megkeresést, a dolgozók létszámával, helyszín címével, elérhetőséggel, kapcsolattartóval, és mi 72 órán belül küldjük az árajánlatot. 

info@mosolyfitness.hu